Over mij

De puurheid van kinderen laat me intens genieten

) Hoi hoi, mijn naam is Nieke van der Sanden. De puurheid van kinderen laat me intens genieten. Ik sta met beide benen op de grond maar mijn gevoel  stuurt me de juiste richting op. Samen met Remy, onze prachtige kids Liam en Nua,  de konijnen Pika en Piki en onze poes woon ik in het fijne Someren. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker thuis creatief bezig te zijn met de kinderen. Maar ik geniet ook van uitstapjes maken met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast vind ik het fijn om in het bos te wandelen, ik enorm graag in de natuur. Kamperen vind ik heerlijk om te doen. De yoga mat is ook een plek waar ik graag op te vinden ben.

Naast de trotse eigenaar van VlinderKanjer (Een droom die al heel lang borrelde en nu werkelijkheid is geworden.) Heb ik jaren in het basisonderwijs gewerkt. Nu laat ik de kinderen in de kinderopvang waar ik werk stralen.

 Tijdens de Vlinder lessen zie ik kinderen groeien. Regelmatig hoor ik succes verhalen van de kinderen terug. Prachtig vind ik dat! Hierdoor heb ik zelf mogen ervaren dat kinderen écht groeien in hun zijn door Vlinder.

Werken met kinderen

Werken met kinderen is altijd mijn grote passie geweest. Kinderen een prettig gevoel geven en ze vol zelfvertrouwen de wereld in te laten kijken, dat is wat ik graag doe. Ik wil de nieuwe generatie tools geven waarmee ze om kunnen gaan met alle druk van buitenaf. Ik voel kinderen makkelijk aan. Hierdoor kan ik op hun gevoelens inspelen en kunnen we er samen mee aan de slag.

Vlinder heeft voor mij al een heleboel gebracht. Zowel voor de kinderen waarmee ik gewerkt heb als voor mijn eigen kinderen. De visualisaties in de boeken brengen mijn kinderen heerlijk in slaap. De yogaoefeningen geven een heerlijk relax momentje met een krachtige boost en de ademhalingsoefeningen geven rust.

Vaak denk ik, wat was het fijn geweest als ik als kind Vlinder had mogen ervaren. Daarom ben ik extra dankbaar dat ik deze Vlinder ervaring aan de kinderen van nu mag geven.

écht Nieke

Ik mag mama zijn van 2 schatten die me iedere dag weer uitdagen en laten zien wat liefde is.
*
Kinderen écht zien en op intuïtie aanvoelen wat ze nodig hebben.
*
A
l ben ik soms volledig de weg kwijt bij mijn eigen kinderen.
*
Om daarna de spiegel te zien die ze voorhouden. Stiekem ben ik ze daar dankbaar voor.
*
Intuïtie is sowieso mijn grote ‘gave’ mijn voelsprieten staan altijd aan.
*
Ik kan intens genieten van bijvoorbeeld muziek, mensen om me heen en kleine dingen.
*
Janken is dan vaak een reactie op dat intense gevoel.
*
Mijn kinderen noemen dit gelukstranen.
*
Die heb ik overgenomen,
prachtig vind ik ‘m!
*
Genieten van de natuur. Vooral van de zon, regen is zeg maar niet zo m’n ding.
*
Ik hou van oude meuk. Meubels van oma in overvloed hier in huis.
*
Mijn juf van groep 1 noemde me vroeger al ‘vlindertje’ en dat was niet omdat ik zo lekker stil kon zitten.
*
Vandaar de naam VlinderKanjer.
*
Heerlijk om mijn gedachtes op papier te zetten en hier mooie woorden aan geven.
*
Ik geniet van het bakken van appeltaarten, eigenlijk gewoon omdat ik het deeg zo lekker vind. Een XL appeltaart wordt standaard een XS met buikpijn als gevolg.