Voorstellen

De puurheid van kinderen laat me intens genieten

Hallo allemaal, mijn naam is Nieke van der Sanden. De puurheid van kinderen laat me intens genieten. Ik sta met beide benen op de grond maar mijn gevoel  stuurt me de juiste richting op. Samen met Remy, onze prachtige kids Liam en Nua  en onze poes woon ik in het fijne Someren. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker thuis creatief bezig te zijn met de kinderen. Ik ben gek op kletsen met een hapje en een drankje. Maar ik geniet ook van uitstapjes maken met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast vind ik het fijn om in het bos te wandelen en ben ik enorm graag in de natuur. Kamperen vind ik heerlijk om te doen. De yoga mat is ook een plek waar ik graag op te vinden ben.

Inmiddels ben ik al vele jaren werkzaam in het basisonderwijs.  Een aantal jaar geleden kreeg ik de kans om de creatieve lessen te gaan verzorgen op de basisschool waar ik nu nog altijd met veel plezier werk. Daar geef ik regelmatig VlinderKanjer en VlinderTiener lessen. Tijdens deze lessen zie ik kinderen groeien. Regelmatig hoor ik succes verhalen van de kinderen terug. Prachtig vind ik dat! Hierdoor heb ik zelf mogen ervaren dat kinderen écht groeien in hun zijn door Vlinder.

Werken met kinderen

Werken met kinderen is altijd mijn grote passie geweest. Kinderen een prettig gevoel geven en ze vol zelfvertrouwen de wereld in te laten kijken, dat is wat ik graag doe. Ik wil de nieuwe generatie tools geven waarmee ze om kunnen gaan met alle druk van buitenaf. Ik voel kinderen makkelijk aan. Hierdoor kan ik op hun gevoelens inspelen en kunnen we er samen mee aan de slag.

Vlinder heeft voor mij al een heleboel gebracht. Zowel voor de kinderen waarmee ik gewerkt heb als voor mijn eigen kinderen. De visualisaties in de boeken brengen mijn kinderen heerlijk in slaap. De yogaoefeningen geven een heerlijk relax momentje met een krachtige boost en de ademhalingsoefeningen geven rust.

Vaak denk ik, wat was het fijn geweest als ik als kind Vlinder had mogen ervaren. Daarom ben ik extra dankbaar dat ik deze Vlinder ervaring aan de kinderen van nu mag geven.

Anderen omschrijven mij als:

Spontaan

Oprecht

Gevoelig

Creatief

Gezellig

Rustig

Open

Eerlijk

Mensen mens