Op locatie

Ben jij die leerkracht of pedagogisch medewerker die zijn / haar groep net dat beetje Vlinder gunt? 
Gun jij de kinderen van jouw groep  zelfvertrouwen, dat ze trots op zichzelf kunnen / mogen zijn en een momentje van ontspanning? Vlinder biedt workshops / lessenseries aan voor kinderen op locatie. De Vlinderlessen worden op maat gemaakt en duren 45 minuten tot 1,5 uur eventueel met een creatieve afsluiting. Elke les is gemaakt op maat van de kinderen en ingespeeld op hun belevingswereld. Dit kan zijn op school, de kinderopvang, BSO, dagbesteding e.d. 
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Kinderfeestjes

Heb je altijd al een Relax feestje willen hebben? Voor jouw kind, maar zeker ook voor jezelf? Dan is een VlinderFeestje misschien wel iets voor jullie!

Vlinder biedt VlinderFeestjes aan geheel aangepast aan de wensen van jouw zoon of dochter. Samen  kijken we naar een magisch feestje wat past bij jouw kanjer! Het feestje wordt geheel aangepast aan de belevingswereld van de jarige.

Tijdens het kinderfeestje zullen ook de 5 Vlinder stappen aan bod komen. Maar behalve deze 5 stappen gaan we ook lekker creatief aan de slag, zodat iedereen een blijvende herinnering heeft aan het feestje.

De VlinderFeestjes zijn op maat gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar en duren gemiddeld 2 uur.

Wil je meer info over wat Vlinder voor jouw jarige kanjer kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Wil je meer informatie, stuur me dan een berichtje. Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats!